banner Top Class 2024banner Top Class 2024

Verzamel het beste van voetbal!

 

Verzamelen was nog nooit zo leuk! De essentie van voetbal, Panini Top Class 2024 is spectaculairder dan ooit tevoren. Met 270 kaarten, met de crème de la crème van het clubvoetbal en internationale supersterren, laat deze verbluffende collectie je hart sneller kloppen.
Vind de beste spelers, statistieken en leuke weetjes, met geweldige designs en ongelooflijke foto's. Een ruilkaartencollectie met één doel: jou verbazen!


PUT THE PROS IN YOUR POCKET!

Top Class 2024 Base CardsTop Class 2024 Base Cards

BASE

Alle spelers vereeuwigd in actie! Check bovendien de gegevens op de achterkant, zodat je straks alles weet over hun vaardigheden.


Top Class 2024 ElectricTop Class 2024 Electric

ELECTRIC

Nieuw voor Panini Top Class 2024! Deze spelers hebben een enorm uithoudingsvermogen en leggen elke wedstrijd kilometers af. Ontdek hoeveel op de achterkant van de kaart.


Top Class 2024 Max PowerTop Class 2024 Max Power

MAX POWER

Fysieke kracht, explosief tempo, pure spierkracht: alle voetbalreuzen zijn aanwezig! Geniet van het ontdekken van hun body mass index (BMI).Top Class 2024 WinnerTop Class 2024 Winner

WINNER

Hun van nature aanwezige verlangen om te winnen vertaalt zich in volle prijzenkasten. Hoe vol? Kijk op de achterkant van de kaart.


Top Class 2024 Rainbow MasterTop Class 2024 Rainbow Master

RAINBOW MASTER

Artiesten aan de bal: prachtige omhalen, spectaculaire reddingen, acrobatische balcontrole en nog veel meer. Wil je meer zien? Bekijk hun magische moves op Instagram.


Top Class 2024 Magic MixTop Class 2024 Magic Mix

MAGIC MIX

Nog een nieuwe categorie in Panini Top Class 2024! Deze perfecte setjes zijn de duo's, die elk team graag wil. Een onverslaanbare mix van talent, fysieke kracht, ervaring en jeugdigheid.Top Class 2024 Master ClassTop Class 2024 Master Class

MASTER CLASS

Of ze nu de wereld hebben rondgereisd of trouw zijn gebleven aan één team, deze voetbalmeesters hebben een ongelooflijke carrière achter de rug.


Top Class 2024 New SensationTop Class 2024 New Sensation

NEW SENSATION

Nieuwe gezichten, die net zijn begonnen, naast meer gevestigde spelers, die een doorbraakseizoen beleven. Niet te missen gewoon!


Top Class 2024 UnbeatableTop Class 2024 Unbeatable

UNBEATABLE

Voetbal met een hoofdletter V. Acht kampioenen, die elke keer dat ze spelen meer passie en toewijding voor het mooie spel laten zien.
GRAB THE GLORY!

MEET THE SUPERSTARS!

 

Kijk uit naar de speciale Unbeatable-kaarten in vijf kleurvariaties: True Blue, Red Hot, Green Light, Royal Purple en Bright Gold!

De kleurvariaties van de Unbeatable-kaarten zijn willekeurig over de zakjes verdeeld, gemiddeld in een op de twintig zakjes van acht kaarten.
270 CARDS, 270 TRUE CHAMPIONS!

Gegevens bijgewerkt tot 31 oktober 2023 

*HOLO GIANTS-kaarten horen niet bij het standaard kaartenassortiment en maken geen deel uit van de collectie. 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.