FIFA World Cup Qatar 2022™ Stickercollectie

VAN PANINI! UITPAKKEN, VERZAMELEN, VERBINDEN.

 

Topspelers, de beste teams, de passie van fans over de hele wereld, traditie en vernieuwing. Het zijn slechts een paar van de ingrediënten die de FIFA World Cup™ tot het grootste en opwindendste voetbalevenement maken, waar we elke vier jaar reikhalzend naar uitkijken. En diezelfde kwaliteiten voegt Panini toe aan hun officiële stickercollectie, die al sinds 1970 voor elke editie van de competitie is uitgegeven.

Om deze historische editie van het toernooi in Qatar te vieren - immers voor het eerst gespeeld in november en december en op ongelooflijke, futuristische locaties - kondigt Panini met trots de lancering aan van de FIFA World Cup Qatar 2022™ Stickercollectie.

Een must voor elke echte voetbalfan of -verzamelaar: deze collectie is 100% Panini - uitgebreid, met een fris design en boordevol statistieken en feiten. 

Alle 32 teams, die gekwalificeerd zijn voor de eindfase van het toernooi, worden vertegenwoordigd door een team van 18 spelers, officiële kleuren en badges. Elke line-up bevat een mix van ervaren spelers, spelers aan de top van hun carrière, en anderen die hun eerste grote toernooi spelen. Compleet met een teamfoto, het logo van de voetbalfederatie, plus details over de route van elk land naar de eindfase en natuurlijk het toernooischema.

Naast de teampagina's zijn er twee secties speciaal ontworpen om de verzamelaar in de stemming te brengen voor de FIFA World Cup™. De eerste is ter ere van de ongelooflijke architectuur van de stadions. De tweede geeft de rijke geschiedenis van het evenement weer en is gemaakt in samenwerking met het FIFA Voetbalmuseum. En natuurlijk zijn er, zoals in elke klassieke Panini FIFA World Cup™-collectie, stickers met de trofee en officiële symbolen van het evenement.

De collectie bestaat uit totaal 638 stickers, waaronder 50 speciale stickers.

Bovendien kunnen fans, voor het eerst in een FIFA World Cup™-collectie, Panini Extra Stickers vinden: superzeldzame stickers. die willekeurig in de standaard stickerzakjes zijn gestopt.

Deze stickers onderscheiden zich van de hoofdcollectie, omdat ze een actieafbeelding op de voorkant hebben. Er zijn twintig spelers geselecteerd, zowel Legends als Rookies, die elk in verschillende kleurvariaties worden weergegeven.

Ontdek de bijzondere items, die exclusief voor deze collectie zijn ontworpen!

Begin de collectie met het Mega Startpakket, dat bestaat uit 1 album en 4 zakjes!

Kijk uit naar de mega blister met 8 zakjes!

Open het mega multipakket met 5 zakjes erin!

Nu overal te koop!

 

© FIFA, FIFA’s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World Cup™ tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Delen