HARRY POTTER EVOLUTION TRADING CARDS-COLLECTIE

De Harry Potter-saga is weer terug, dankzij Panini!

 

Ontdek de nieuwe collectie en volg de evolutie van Harry, zijn vrienden en zijn vijanden tijdens hun 7 jaar op Zweinstein.

 

Deze collectie omvat de meest iconische momenten van de 7 jaar op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus waarin Harry spreuken leerde, zijn eerste potje zwerkbal speelde, aan het Toverschool Toernooi deelnam, belangrijke relaties opbouwde en een aantal keer oog in oog met de dood stond.

 

Harry Potter-fans van alle leeftijden kunnen met de Harry Potter Evolution Trading Card-collectie terugdenken aan hun favoriete personages uit alle acht Harry Potter-films en ze verzamelen.

 

Deze collectie bevat 1050 kaarten. De kaarten zijn in subsets verdeeld op basis van zeldzaamheid.

 

300 kaarten vormen de basis van de collectie. Dit zijn afbeeldingen van Perkamentus, professor Anderling, Hagrid, Sirius Zwarts, Marcel Lubbermans, magische wezens enzovoort...

 

250 van de basiskaarten zijn ook in Parallelle vorm geprint: ze zijn een variant van de oorspronkelijke basiskaart, maar veel zeldzamer dan basiskaarten. De Parallelle kaarten zijn verdeeld in drie verschillende versies: Goud Parallel, Zilver Parallel en Gefragmenteerde Werkelijkheid Parallel.

 

Verzamelaars en fans kunnen 750 parallelle kaarten verwachten.

 

Bovendien omvat de collectie 9 Limited Edition-kaarten die exclusief beschikbaar zijn in de blisters en startpakketten

 

WIZARDING WORLD characters, names and related
indicia are © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc.
WB SHIELD: © & ™ WBEI. Publishing Rights © JKR. (s21)

Delen: