PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™ 2023

Dit seizoen is acht het magische getal! Erling Haaland had slechts acht Premier League-wedstrijden nodig om het recordaantal van 14 doelpunten te scoren. Joshua Kimmich speelt al acht seizoenen bij Bayern München. Atlético de Madrid heeft acht internationale trofeeën gewonnen. En we vieren acht jaar PANINI FIFA 365 ADRENALYN XL™, de meest spectaculaire kaartencollectie ooit!

Dus ga met ons mee op deze achtbaanrit door het internationale voetbal en vind de beste kaarten om je vrienden uit te dagen in spannende wedstrijden, boordevol goals! Waar beginnen we? Met TEAM MATES natuurlijk, de basis van elke ADRENALYN XL™-collectie, dit jaar ondersteund door de CAPTAINS-kaarten. Dan is er nog de driedubbele dreiging van SECOND SKINS, CLUB BADGES en LINE-UPS, die er spectaculair uitzien als ze samen in de map zijn geplaatst - een traktatie voor elke echte fan. En niet te vergeten de bekende collectiecategorieën: TITANS, MAGICIANS, DOMINATORS en FANS’ FAVOURITES, met meer speciale effecten en oogverblindende kleuren als nooit tevoren. Is dat alles? Echt niet! De beste keepers (TOP KEEPERS), de meest veelbelovende jongeren (RISING STARS) en de onmisbare GAME CHANGERS leiden ons naar de nieuwe GIANTS-kaarten - plaats deze samen in je map en onthul de verrassing!

Nu komen we bij de zeldzaamste kaarten in de collectie: TOP MASTERS, met dit jaar gedrukte handtekeningen van de speler, en de INVINCIBLE, moeilijk te vinden en net zo moeilijk te verslaan in elke wedstrijd. Tot slot nog een spannende categorie: MOMENTUM-kaarten, uiterst zeldzaam en uiterst waardevol. Die opsporen is een echte sensatie! Dus… klaar voor de aftrap? Drie, twee, één... daar gaan we!

Adrenalyn XL™... oneindig cool!


FIFA, FIFA‘s Official Licensed Product Logos, and the Emblems, Mascots, Posters and Trophies of the FIFA World CupTM tournaments are copyrights and/or trademarks of FIFA.

Delen