POKÉMON, HET GROTE AVONTUUR!

POKÉMON, HET GROTE AVONTUUR!


De strip Pokémon, het grote avontuur verschijnt nu voor het eerst in het Nederlands! Deze spannende verhalen geven een eigenwijze, frisse kijk op de bijzondere wereld van Pokémon.


Dit stripverhaal is gebaseerd op de Pokémon games en begint bij het allereerste begin: een jonge hoofdrolspeler – Red – gaat eropuit in een wereld die wordt bevolkt door wonderlijke wezens, Pokémon! Je ziet hoe Red nieuwe vrienden maakt die hem tijdens zijn avonturen zullen helpen: Professor Oak, de Gym Leiders Brock en Misty. Je bent erbij als hij voor het eerst Pikachu ontmoet en veel andere, unieke Pokémon die hem vergezellen op zijn reis. En hij kruist het pad van een geheimzinnige groepering met kwade plannen: Team Rocket …


Pokémon, het grote avontuur
is een feest voor iedereen. Of je nu een oude fan bent die graag herinneringen ophaalt aan dierbare Game Boy games, of een jonge fan die zich voor het eerst verdiept in de oorsprong van Pokémon, of als je gewoon graag een spannende avonturenstrip leest: de verhalen van Red, Pikachu en al hun vrienden stellen je niet teleur.


Pokémon, het grote avontuur
is geschreven door Hidenori Kusaka en getekend door Mato.


Elke 2 maanden
verschijnt een nieuw avontuur van Red en zijn Pokémon vrienden.


Het boekje bevat 206 pagina´s vol spanning en avontuur!

Het eerste deel is te koop vanaf 7-2-2023


SPAAR ZE ALLEMAAL EN MAAK JE VERZAMELING COMPLEET!

Prijs : € 8,95


© 2023 Pokémon. © 1995-1997 Nintendo / Creatures Inc. / GAME FREAK inc. TM, ®, and character names are trademarks of Nintendo.

© 1997 Hidenori KUSAKA, MATO/SHOGAKUKAN

Delen: