Rainbow High 01/24

Hallo -Fan,


We vinden het geweldig dat jij Rainbow High net zo cool vindt als wij! Je kent natuurlijk de basisprincipes van de school: glam, liefde en actie! En daar draait dan ook alles om in dit magazine! 

Op onze school is elke dag een avontuur! Ga mee met onze catwalkgroep in de fotostrip op ons grootste avontuur tot nu toe - de grote modeshow!

Het magazine bevat ook een spannend stripverhaal, steeds gebaseerd op een aflevering van de serie, en daarnaast coole wetenswaardigheden over de hoofdrolspelers, je leert alles over de laatste modetrends, puzzels, knutselideeën, quizzen, posters en nog veel meer.

Ook hebben we een leuke prijsvraag bedacht. 

Bij elk nummer krijgen Rainbow High fans een toepasselijk cadeautje. Deze keer krijgen jullie gratis een hartvormig juwelendoosje.

We wensen je megaveel plezier bij het creatief bezig zijn, puzzelen en dromen!


JE ‘RAINBOW HIGH’-GIRLS


Vanaf NU in de winkel! Mis´m niet!

De volgende uitgave verschijnt op 9 mei 2024 en is alleen verkrijgbaar in boekhandel, supermarkt en tijdschriftenwinkels.

Niet verkrijgbaar via een abonnement.

 

© 2024 MGA
RAINBOW HIGH™ is a trademark of MGA in the U.S.and other countries. All logos, names, characters, likenesses, images, slogans, and packaging appearance are the property of MGA.

Delen