UEFA EURO 2020™ Officiële stickercollectie Toernooi-editie

Eindelijk! Het is tijd om te verzamelen! Het toernooi van dit jaar vindt plaats in 12 landen; een uniek evenement om de 60e ‘verjaardag’ van het EURO-kampioenschap te vieren.
Het wachten is voorbij, voetbalfans en verzamelaars van overal zitten klaar om ‘vastgeplakt’ te worden aan hun album, dat alles bevat wat ze moeten weten over dit lang naar uitgekeken toernooi.
Dankzij Panini heb je het beste van het Europese voetbal door landenteams in handen: een ongelooflijk 96 pagina’s dik album om stickers in te verzamelen van alle 24 deelnemende landen.
Teams zijn gerangschikt in hun officiële toernooigroep, met complete statistieken en analyses. De perfecte manier voor alle fans om zich voor te bereiden op deze spannende competitie. En… kijk eens naar de nieuwe ‘actie’-pagina’s, vol adembenemende stickers van spelers ‘in actie’!

Wat kun je verwachten in deze collectie?

• Alle 24 nationale teams, die zich hebben gekwalificeerd voor het slottoernooi van deze zomer.

• Teams gerangschikt in hun officiële toernooigroep, met complete statistieken en analyses: de perfecte voorbereiding op deze spannende competitie.

• Up-to-date bijgewerkte teams en voetbaltenues.

• Het beste van Europees voetbal door landenteams in klassieke Panini-stijl. Het 11e hoofdstuk in een langdurende relatie tussen Panini en het Europees Voetbalkampioenschap, teruggaand tot 1980. Het is een traditie, waarvan zelfs de meest veeleisende verzamelaars en voetbalfans genieten.

• Elk nationaal team wordt vertegenwoordigd door een teamlogo-sticker (gedrukt op Panini’s originele, holografische materiaal), een teamfoto, 20 klassieke spelersstickers op een gloednieuw landschapsformaat en 12 ‘in actie’ spelers (inclusief zes in vorm gesneden stickers).

Wat cijfers
Totaal aantal stickers: 678
Stickerformaat: 54 x 65 mm
Albumformaat: 232 x 270 mm – 96 pagina’s plus omslag
Inhoud van zakje: 5 stickers
Toernooi Update-set: 100-120 hoofd-en-schouders-stickers, op landschapsformaat, gebaseerd op het definitieve tijdschema van het team, op een later tijdstip uitgegeven en verkocht.

 
Delen