Panini Premier League Adrenalyn XL™ 2024 startpakket + 2 boxen met 36 zakjes + Pocket Tin

€ 128,90

Begin het seizoen in stijl met het geweldige nieuwe Panini Premier League Adrenalyn XL™ 2024 Official Trading Card Game!

Met de Premier League Adrenalyn XL™-collectie van dit jaar kun je als nooit tevoren spelen, verzamelen en genieten van de beste competitie ter wereld. Daarbovenop hebben we, naast alle klassieke functies waar je van houdt, ons spel verbeterd door tal van gloednieuwe kaartcategorieën toe te voegen, elk met te gekke speciale materialen en knallende nieuwe details. En mis de verbluffende geheel nieuwe Golden Ballers niet, nu met een superglanzende metallic afwerking voor en achter!

Het maakt niet uit of je op zoek bent naar ultra-zeldzame kaarten, het spel speelt met je vrienden of online, of gewoon verslaafd bent aan het gevoel een vers nieuw zakje open te scheuren, iedereen kan meedoen met Adrenalyn XL™. Met 468 ongelooflijke kaarten in de collectie, kan alleen Panini je zo dicht bij de Premier League brengen!

Breng je verzameling op dreef met het sensationele startpakket, dat bestaat uit een verzamelmap, een speelbord, een spelgids van 24 pagina’s, drie zakjes kaarten, één Limited Edition, één Golden Baller, en een Online Coin Card. En breid je deck uit met twee boxen met 36 zakjes kaarten! Elk zakje bevat zes kaarten. Ga op zoek naar de Pocket tins! Met 24 kaarten + 2 Limited Editions.
Vind jij een speciale Excellence-kaart tussen de Limited Editions?*
Excellence: De naam zegt alles! Op deze Limited Edition Excellence-kaarten staan de allerbeste spelers uit de Premier League, met ongelooflijke scores en verbazingwekkende holografische effecten!
Limited Edition en Excellence-kaarten vallen buiten het normale kaartenassortiment en zijn geen onderdeel van de collectie.
*Excellence-kaart in circa 1 op de 5 pocket tins.

  • Producttype: Collectables
  • Jaar: 2023
  • Taal: Engels
  • Interieurs: Kleur
  • Beschikbaar voor levering binnen de volgende landen: Nederland
  • Verzonden vanuit: Italy
€ 128,90