World Class 2024 Officiële Stickercollectie - ontbrekende stickers

Elke sticker / kaart van de collectie World Class 2024 Officiële Stickercollectie - ontbrekende stickers kosten € 0,40 (exclusief verzendkosten).

Je kunt maximaal bestellen 50 stickers / kaarten.

Je kunt maximaal bestellen 5 Bestellingen.

De ontbrekende sticker service is exclusief voor klanten die graag hun collecties compleet willen maken. Deze service is niet bedoeld om stickers na te bestellen met als doel deze stickers door te verkopen.

De albumcode is geldig

De albumcode is ongeldig

U heeft geselecteerd 0 Artikelen
€ 0,40

World Class maakt zijn debuut: de nieuwe titel, die door Panini is gelanceerd om de grootste iconen van het voetbal te eren!

De collectie bevat meer dan 300 stickers, die de 8 landen vertegenwoordigen, die de FIFA World Cup™ hebben gewonnen: Brazilië, Duitsland, Italië, Argentinië, Frankrijk, Uruguay, Engeland en Spanje! Elk team wordt gepresenteerd op 4 pagina's, met halve stickers en actiefoto's van de huidige spelers.
Bovendien staat de collectie boordevol feiten over de geschiedenis van de FIFA World Cup™ en van FIFA zelf, dat in 2024 zijn 120-jarig bestaan viert.

  • Producttype: Stickers en Kaarten
  • Jaar: 2024
  • Taal: Multilingual
  • Interieurs: Kleur
  • Beschikbaar voor levering binnen de volgende landen: Nederland
  • Verzonden vanuit: Italy
Blog Posts (1)

Voer de nummers in van de stickers / kaarten die je mist om je verzameling compleet te maken World Class 2024 Officiële Stickercollectie - ontbrekende stickers.

€ 0,40